Skip to main content

Keputusan upu dah keluar ! :))

Assalamualaikum :)

Okay hari ni semua tengah busy check upu kan khusus utk budak lepasan spm 2012.
So macam mane result korang ? Dapat kat mane ? Course ape ?

Kepada yg tak dpt tu jangan lah sedih sangat. Mungkin bukan rezeki korg dekat sini. Byk lagi peluang dekat luar sana.

Masuklah matrik or form 6. Then baru apply upu lagi. Don't worry tak musnah hidup korg lah tak dpt upu ni.

Alhamdulilah ira dapat first choice ira. Asasi pintar kat UKM. Hari tu ade buat ujian saringan tu.

Ramai kawan2 ira dpt kat UM, UITM, UIA. Semua dah berpisah. Never mind semua dpt u kat area kl. Outing jumpa kat pavi nanti. Haha berangan tak sudah.

Tapi kitorg still tunggu tajaan MARA. 20 Mei ni keluar result. Yg ditangguh hari tu. Hmmm

Kalau dpt MARA pegi MARA la kot. Tapi sekarang hati dah senang sikit sbb tak payah nak pegi matrik kat penang sana. Jauhh :'((

Kepada sape yg tak check upu lagi boleh lah pegi ke link ni ----> http://upu.mohe.gov.my

Comments

Najwa Azman said…
tahniah2 ! good luck kat sana ya . dah berjaya nnti , jgn lupa aku . ;)
miss fifi said…
tahniah and good luck with mara :)
IraAdila said…
@Najwa Azman Thank you :) kau dpt mane ?
Najwa Azman said…
welcome . :) aku dpt uitm . dip pengajian perbankan .
IraAdila said…
@Najwa Azman Tahniah jugak untuk kau. Good luck :)
Najwa Azman said…
ok . thanks . :) tp aku xpergi kot uitm . masuk mtrik je . huhu
IraAdila said…
@Najwa Azman oh okey. kau dpt matrik mane ?
Najwa Azman said…
perlis . hujung malaysia sana aku dpt . jadik org utara la lepas ni .
Hamir Rahman said…
hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html