Skip to main content

Tarikh keluar keputusan MARA Program Khas Lepasan SPM 2013

Assalamualaikum :)

Okay hari tu ada dengar khabar angin cakap hari ni keluar keputusan Program Khas MARA tu.

So tadi pagi dekat Facebook Post SPM 2013 menyatakan bahawa tarikh keputusan penuh telah ditangguhkan. Jadi keputusannya akan keluar pada 14 Mei 2013.

Dan tiada sebarang temuduga dijalankan selepas keputusan penuh dikeluarkan.



Haihh harap-haraplah dapat. Doakan Ira dapat ya. Ira pilih medic kat Ireland. Ni kalau dapat ni puasa sehari. Fuhhh ~

Good luck kepada sesiapa yang mohon Program Khas Lepasan SPM ni. Semua orang ada rezeki masing2. Jangan bersusah hati kalau tak dapat ya. Stay smile :)



Comments

Kimi alias said…
salam ira . tak dapat ke ireland ? dulu spm bpe 9a kan ???
IraAdila said…
@Kimi alias Wasalam. Tak dpt pun ireland tu :'( spm hari tu 10A but bukan straight A+ la. Even yg straight A+ pun tak dpt ireland ni. Mmg susah la kot.