Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2014

UKM-UNPAD Twinning Program

Assalamualaikum.

Terlebih dahulu nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua muslimin dan muslimat. Salam kosong-kosong :)



Lama sangat tak update blog ni sejak habis asasi ni. Busy sangat. Dari kerja sampai dah berhenti kerja tak menyempat2 jugak nak update. Lepas satu-satu benda nak kena settle. Bulan puasa ni bulan yang agak busy dari awal puasa sampai dah masuk bulan syawal ni.

Rasa mcm bulan 7 ni panjang sangat. Panjang sangat nak diceritakan. Ok lah. Secara ringkas. Akhir bulan 6 start kerja, then awal bulan 7 dpt interview untuk Ijazah Perubatan UKM-UNPAD Twinning Program under tajaan MARA. 

Program ni sebenarnya program twinning antara malaysia dengan indonesia. Antara Universitas Padjadjaran, Bandung dengan Universiti Kebangsaan Malaysia.

Actually takde mohon ape2 pun untuk program ni. Terkejut jugak masa dapat email panggil interview ni. Rupanya MARA dpt nama kitorg ni daripada UKM utk siapa yg apply medic UKM hari tu. 

Bad news nya, kitorg tak dapat untuk medic UKM ni…