Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

Strive for A+

Exclusive Giveaway By Cik BunnySimple Giveaway by Atirah Hayati & Siti SyazwaniSpeacial GiVeAway By AimanNIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah



Assalamualaikum.
Seperti sedia maklum, naik sekolah ni semua dikejutkan dengan result exam mid year hari tu. Macam2 reaksi aku tengok. Ada yg gembira, ada yg berduka.
Result aku ? Biasa jeh. Tak bagus sangat pun. Kalau ikut gred SAPS, Just dapat 8A 2B jeh. 2[A+] 3[A] 3[A-] 1[B+] 1[B]. Hambek kau ! Macam2 gred ada. Banyak usaha lagi kena buat nak dapatkan 10A+.
Takyah la nak kata hebat sangat sebab kedudukan dalam kelas aku no 12 drpd 39 org. Budak kelas aku lagi hebat2 belaka. Kedudukan dalam tingkatan top 20 jeh. Aku nak no1 ! Cehh bajet betul. Tak dapat aku nak kalahkan Andrew tu. Otak genius 0.0
Banyak usaha lagi aku kena buat nak dapatkan 10A+. Insyallah boleh~ Aku dah buat beberapa planning. Tapi tak tahu lah larat ke tak nak laksanakan.
Adios~