Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

MIA (Part 2)

sambungan . .

okay , aku tak tau nak taip ape lagi walaupun dalam otak aku ni macam2 nak tulis tapi masalah skang aku malas. heh.


so skrang aku nak cakap yang :

- aku rindu gile camping ni
- rindu dgn kontinjen johor
- aku ingat sume benda yg kita buat together-gether
- dgn una yg asyik nak tergelak jeh bile tgok dia

- dgn ahli2 campsite yg gile2 sume tu
- sporting2 blake sumenya
- rindu nak dga sume org dah tak ckp johor dah
- sorang kecek kelate, sorang ckp sabah, ganu etc`

- aku tak kan lupe korang tau tak
- hope taun depan same2 dpt jumpa kat ngeri nanti ye
- nani, klau blik kluang jgn lupe hang out gether2
- rugi sgt sebab kita tak rapat dari awal

- dah nak dekat hari blik baru kite rapat
- sedih sgt pagi tadi
- lepas sorg2 balik
- aku bangun2 tgok nani, mimi, anis, zie dah takde dlm bas

- sume dah benti kat tol tgkak
- patu aku pulak benti kat tol ayer itam
- semlam baru sebok mntak no fon, mintak fb, jadah2 sume


okay , aku rindu sama kamu bah ! kamik sayau kitak !

una. klau tgok muke mcm form5 kan ? …

MIA (Part 1)

Perkhemahan Kadet Remaja Sekolah Peringkat Kebangsaan

date: 13 Jun - 14 Jun 2011
venue: Kem Tasek Utara, Johor Bahru
:: tempat berkumpul ahli kontinjen johor utk sesi ice breaking, latihan kawad dan kebudayaan.

date: 15 Jun - 20 Jun 2011
venue: Kem Mutiara, Pulau Pinang
:: perkhemahan bermula


okay, rasenya ramai membe2 kat sekolah pelik cari aku takde kat sekolah minggu lepas. terutamanya best friend forever and ever aku tu. HAHA.

aku MIA (missing in action) tetiba. haha. hari isnin last week, last minute cg rahina panggil aku suruh prgi prkhemahan krs pringkat kebangsaan dgn cak kat pulau pinang. cak memang dah lame tau dia kena prgi camping tu. ppd suruh stk hantar lagi sorang sbb ade sorang bdak skola mne tah tak dpt prgi. so aku yg jadi mangsa.

dah lepas tepon mak aku, mak ckp ok. lepas tu prgi jumpe cg megat. then cg suruh balik awal. packing brg2.

mmg tak kelam kabut ah. tak smpai stengah jam jeh kot aku kemas brg2 camping utk sminggu. gile ah ! kelam kabut punye pasal smpai aku tertingga…