Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

Terkezut !

jap. nak update sikit. tadi terkezut tengok kat aku nye nuffnang. tetiba ade pulak yg bace blog aku ni. ingat kan aku sorang jeh yg bace. HAHA.


thanks sebab sudi datang kat blog aku yg kusut masai ni. HEHO

Day full of rain

Assalamualaikum.



semalam baru balik dari tangkak. sepanjang jalan hujan lebat gile. tak henti-henti pulak tu. tiba kluang lalu dekat stadium tengok dah banjir dah jalan besar tu. dah tak dapat beza jalan dengan longkang.

tepi jalan aku tengok segala sungai, longkang, parit sume dah penuh air. tinggal tunggu nak melimpah jeh.

malam tu lepas tiba rumah, mak ajak pergi jalan sawi. rumah lama aku act. tempat tu dah banjir dah. semua dah pindah kat sekolah cina kat atas tu.

kesian gile kat cina yg duduk situ. tak pasal-pasal raya kat dewan sekolah pulak.


memang tahun ni cuti raya cina habiskan masa kat rumah jeh la jawabnye. hari-hari hujan. nak pergi berkelah tepi pantai pun tak boleh. semua tempat hujan.

baru plan dengan eyka nak turun bandar. habis asyik hujan jek. kang tak pasal-pasal kat bandar banjir. gua nak balik camne? naik sampan?



kay, chichau !

Tips : naikkan Nuffnang

Assalamualaikum.

tadi saje jeh tengok pakcik Nuffnang aku. tetiba aku terkesima tengok aku nye pakcik nuffnang aku dah naik. MUAHAHA. tengok-tengok-tengok.


hah ! SEE ! dah ade RM3.50. dulu RM 2.10 jeh. HAHA. so sekarang aku nak bangga ah. sampai paparkan berjela-jela campaign aku. HOHO. tengok aku tak update pun nuffnang naik. bila aku update hari tu. tak naik pulak.

so disini tips untuk naikkan pakcik nuffnang anda-anda sekalian. tak payah la update blog korang sampai dah berkarat macam blog aku ni. sampai dah takde orang nak bace. confirm naik secara mendadak.


HAHAHA. tipu jeh xD

kay, chichau !