Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

14 July - My birthday Party at school

Malas nak tulis sebenarnya. Harap paham melalu gambar kat atas ni. Dah basi dah cerita ni.

PESTA TEPUNG !

Credit to : my twin but not same parent ---> Cik Zura . Yg tundung biru setiap gambar sebelah aku tu.

Adios ~


PLKN :)

Semua nak update pasal PLKN. Aku pun nak jugak. haha. Sebenarnya aku tak dapat pun. Aku takde lah mengharap sangat pun nak pergi. Kalau dapat pergi jelah. Memandangkan tak dapat, alhamdulillah lah.
Aku confius ada yg cakap ada second intake. Ada cakap ni lah sekali jeh. Tapi aku rasa mcam takde lagi sbb aku dapat dari sumber yg boleh percayai. Kalau nak kepastian telefon jelah PLKN tu. Susah sangat -.-
Kalau boleh memang tak nak pergi pun sebab :
1. Aku nak kerja 2. Nak amek lesen kereta 3. Belajar masak (mungkin) haha
Another reason is :
Aku dah bosan dah nak kawad sebab aku dah 5 tahun masuk kawad daerah + negeri. Darjah 6, form 2 until 5. Cukup dah rasenya pengalaman dan pengetahuan aku pasal kawad ni. 
Dah layak dapat Sarjan dah pun tapi disebabkan oleh beberapa faktor yg menyebabkan aku tak dpt pangkat tu. Tak payah kenang lagi~
Dan lastly sebenarnya lepas SPM ni aku nak take time bagi kulit aku ni cerah balik setelah 4 tahun berturut2 aku berkawad jeh kerjanya kat sekolah. So ba…