Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2012

High heels boleh bahayakan anda ?

Nampak elegant je kan bila tengok orang pakai heels ni. Aku pun pernah bercita-cita nak beli heels ni tapi belum kesampaian lagi. Bukan la macam kat atas tu. Itu melampau la sangat. Aku nak tunjukkan tapi tak jumpa pulak gambarnya kat googles.

So berbalik pada tajuk yg aku tulis kat atas tadi. Pakai kasut tumit tinggi ada side effectnya ? Ya ! Memang ada.




Amazing

Victim of circumstances

Hai ! How are you ?
Dah berkurun lama aku tak update blog aku ni. Sorry la. Mmg takde mood langsung nak taip sepatah pun kat sini. Banyak update kat twitter jeh. (Eh! Ade org kesa ke?)
So now baru je habis exam mid year yg agak terrible. Lagi2 yg killer 4 subjek tu : Addmath, Chemist, Physics & Bio. 
Sebenarnya aku suke gile belajar Chemist dan aku rase 90% aku faham apa yg aku belajar but bila exam mesti tak dpt markah tinggi. I don't know silap kat mane. Biology pun same. Bio aku rasa aku just suke belajar jeh dan takde hati nak amek exam. Sbb complicated gile. Anyway, hopefully result aku tak teruk sangat lahh.
Dan mind set aku sekarang ialah tinggal lagi 2 exam jeh lagi yg aku kena tempuh before aku habis sekolah. Trial and SPM. Tiba2 hari tu diorg kata hari tu ada PK II. Mampuss ! 
Come on la ! Cepat la habis sekolah. Srsly aku dah tak bole tahan lagi dgn kehidupan kat sekolah skrg. Kitorg dah macam jadi mangsa keadaan dah. Ni lah bak kata peribahasa, 'hanya nila set…