Skip to main content

Keputusan Program Khas MARA 2013 keluar 20 Mei 2013

Hai !

Hari tu Ira ada post pasal keputusan Programa Khas MARA Lepasan SPM 2012 keluar 14 Mei kann ? Alahh kat entry ni.

Tup tup 14 Mei tu dia tangguh pulak. Dia tangguh 20 Mei 2013. Maknanya hari ni lah kann. Haha. So keputusannya boleh di'check' lepas jam 5 petang ya !

**UPDATED 

Di laman web ini ----> http://www.mara.gov.my/ 


 http://apponline.mara.gov.my/piln/

Good luck untuk korang yg apply :) 

*klik untuk tumbesaran*

Note to self : Ya Allah ya Tuhanku ! Jika ini yang terbaik untukku, berikanlah tawaran ini kepadaku Ya Allah. Aminn yarabballalamin !

Harap-haraplah dapat :)

Comments

semak jangan tak semak... ^_*
Anonymous said…
sampai sekarang pun tak boleh semak 8.42pm 20.05.2013
IraAdila said…
@Anonymous Dah boleh dah. http://apponline.mara.gov.my/piln/
Ilyana Rahman said…
ira dapat tak mara?
IraAdila said…
@Ilyana Rahman Tak dapat punn :'(( Never mind. Bukan rezeki :)
Anonymous said…
Akak berapa a+ a and a- eh?
Anonymous said…
Aduh kalau mcm Ni mmg tk dpat lah saya nk fly overseas T.T kengkawan akak yg dpat Mara Tu straight a plus ke semua?
IraAdila said…
@Anonymous Eh2 jangan risau. Boleh je nak fly oversea even tak straight As pun boleh. Kwn akak ade je yg tak dpt straight A dpt mara yg oversea. Akak je yg tk dpt sbb salah pilih course T.T yg penting jgn pilih course yg high2 mcm medic ireland ke. Mmg menyesal mcm akak nnti :( Pilih agak2 ikut result kita.
Anonymous said…
Dah terlambatt result saya lebih kurang mcm akak jgak so ingat ada lah peluang nk study ireland haihh. Emm lpas habis asasi ni akak boleh smbung overseas under any scholarship tak?
IraAdila said…
@Anonymous Boleh je. Mcm yayasan khazanah global. But it's too hard to get i think hmm. Takpelah rezeki belajar kt Malaysia je :( Nanti further master kt oversea pulak haha