Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

UPU ;)

Sekarang budak lepasan SPM 2012 semua tengah busy pikir masak2 nak pilih IPTA yg diorg suka termasuklah aku. So aku dah selesai dah isi borang ni sbb selagi aku tak isi benda alah ni hari2 lah mak aku membebel suruh aku isi benda alah ni.

Masa isi benda alah ni korg dah takde nak pikir ikut kawan dah macam masa pilih kelas untuk naik form 4 dulu. Now just think about yourself. Just pilih jeh mana yg terbaik dan sesuai utk diri masing2.

So aku dah pun pilih IPTA yg aku impikan dan atas saranan family aku dah pun isi ke-lapan2 pilihan tu. Aku lenjan je pun yg pilihan bawah2 tu.

Tapi lepas keluar result nanti kalau aku rasa result aku macam tak memadai dengan IPTA yg aku mintak tu, aku akan tukar sesikit. Bak kata peribahasa, ukur baju di badan sendiri. *cehh dah lama tak buat karangan. Rindu cikgu Tursinaini !*

Dalam tengah orang lain sibuk isi UPU ni, ada jugak yg tak tahu apa tu UPU. Hmmmm -,- Bagus lah tu. Mesti tidur ni masa cikgu kaunseling bagi ceramah masa sekolah dulu.

UPU ni sebena…

Legoland Malaysia ;)