Skip to main content

Posts

Sapa minat tudung bawal corak? Jom baca ni !

Assalamualaikum :)

Hai hai hello ! Lama gilos tak update blog ni. Busy memanjang hehe. Actually malas pun ada hahaha :PP
Memang nak update kehidupan kat Bandung ni tapi tak menyempat-nyempat nak update hahah. Nanti la ye kalau iolls rajin nak update. Sebab kalau nak update ni ada 10 part agaknya. Banyak sangat nak story hahaha 
InsyaAllah cuti sem 2 ni iolls update *hahaha padahal baru naik sem 2 ni. Berjanggut la tunggu iolls update hahahah 
-----------------------------------------------------
Alright back to our topic. Now iolls nak promote sikit bisnes iolls and kawan-kawan iolls ni. Hehehe. Tak besar sangat pun bisnesnya. Kecik2 je. Bisnes tudung bawal je pun.
Tak yah cerita banyak. Boleh je tengok kat Insta shop ktorg ya @whitecoathijabs. Tudung bawal corak yang sangat affordable. RM16 je sehelai !! Murah hokayy ! 
Klik sini ----->WHITE COAT HIJABS



More photos boleh tengok kat instagram ktorg terus. Search je "whitecoathijabs" ;')
So berminat ? Boleh order denga…

UKM-UNPAD Twinning Program

Assalamualaikum.

Terlebih dahulu nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua muslimin dan muslimat. Salam kosong-kosong :)



Lama sangat tak update blog ni sejak habis asasi ni. Busy sangat. Dari kerja sampai dah berhenti kerja tak menyempat2 jugak nak update. Lepas satu-satu benda nak kena settle. Bulan puasa ni bulan yang agak busy dari awal puasa sampai dah masuk bulan syawal ni.

Rasa mcm bulan 7 ni panjang sangat. Panjang sangat nak diceritakan. Ok lah. Secara ringkas. Akhir bulan 6 start kerja, then awal bulan 7 dpt interview untuk Ijazah Perubatan UKM-UNPAD Twinning Program under tajaan MARA. 

Program ni sebenarnya program twinning antara malaysia dengan indonesia. Antara Universitas Padjadjaran, Bandung dengan Universiti Kebangsaan Malaysia.

Actually takde mohon ape2 pun untuk program ni. Terkejut jugak masa dapat email panggil interview ni. Rupanya MARA dpt nama kitorg ni daripada UKM utk siapa yg apply medic UKM hari tu. 

Bad news nya, kitorg tak dapat untuk medic UKM ni…

Jom tolong sambil belajar benda baru :)

Hello and hi everybody !

Need some favor from you guys who intentionally or unintentionally visit my blog and read this entry to help my friend's friend hehe. They need to get 2000 views on youtube before 25/5/14to get full marks for their assignment. Just play the above video.

So why not we help them while we learn something new about first law of thermodynamics. This video describe about Drinking Bird Experiment. 

Jangan risau tak rugi pun tengok video ni. Dapat ilmu lagi ada la hehe.

If you want to share it, you're welcome. Sharing is caring :)

p/s: Watch the video until the very end as Youtube will freeze videos which are viewed halfway!