Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

Happy Saturday

Assalamualaikum.

lama jugak aku tak meng'update' blog aku ni. HEHE. busy dgn sekolah. tak abes2 kena pergi sekolah. hari weekend pun same.

so hari ni aku amat berbangga sebab hari sabtu ni first time aku free. HAHA. kalau tak memang tak pernah lekat kat rumah.

3 minggu ni aku ade exam mid year. minggu lepas lagi dah start. so, rabu ni sambung balik until cuti nanti.

so far exam paper ni mmg macam ----- ! especially sejarah + bm. masa aku jawab paper bm rase macam nak bunuh diri pun ade. kalau bole drop mmg dah lame aku drop dgn sejarah sekali aku drop. sebab exam ni first time aku exam ikut format spm. tak sangke susa gile. komsas yg paling aku tak bole tahan. macam hape !

so next week dah start exam utk subjek pilihan. hope dapat jwb yg terbaek.

okay, bye .

And finally the end .

Alhamdulillah.


pada tanggal 3 Mei 2011 merupakan catatan sejarah bagi KRSTK (P) kerana kami telah mencatat rekod terbaru:

pertama kali pergi negeri dan telah dinobatkan sbg NAIB JOHAN kawad kaki peringkat negeri.

syukur sangat2. ni sume hasil penat lelah kitorg berlatih setiap petang. berkat kesabaran kitorang masa kecundang kawad dalaman hari tu. ianya telah menjadi pengajaran kpd kitorg utk terus berusaha utk bergelar JUARA. dan sekarang ianya menjadi kenyataan.



dan thanks sangat2 dekat fareez sebab dah byk gile dia tolong kitorg dari tahun lepas lagi sampai la kitorg dpt kekal kan kejohanan.

thanks lah sebab kau dah bagi kitorg formasi yg hebad-hebad belaka. hope tahun depan kau sudi ajar kitorg lagi.

dan hope sangat2 tahun depan KRSTK Kluang dinobatkan JOHAN KAWAD KAKI NEGERI ! Amin . .