Skip to main content

Semakan Tawaran Kolej Matrikulasi 2013/2014


Hari ni telah pun buka talian untuk semakan tawaran matrikulasi sesi 2013/2014.

Kepada yang belum check lagi. Nah pergi sini --->  


So untuk result Ira. Yupp ! I got it ! Kat penang woii ! Jauh bebeno dia campak aku. Masa mohon takde pun mintak penang. Masa mohon hari tu mintak KMJ, KMS dgn KMM rasenya. Emmm apalah nasib.

Tapi seriously memang ramai gila budak selatan dapat situ. I mean secara spesifiknya budak sekolah aku kebanyakan yg ambil aliran sains semua dapat situ. Memang buat reunion lah kat situ lepas ni.

Dan one more thing rasenya tak semua yg pergi situ. Kami semua masih menunggu tawaran lain especially UPU. Yeahh ! Kira matrik ni pilihan terakhir lah. Wahaha. Harap-haraplah dapat upu. Hopefully for Asasi Pintar tu. Aminnn :))

Comments

Nana Liena said…
wala..hehe..cantik betul result dapat 10A..hehe..biarpun dh lambat..baru tahu..LOL..congrats..inshaallah dapat punya la upu tu..hehe
IraAdila said…
@Nana Liena Hehe tengkiuu :) Harap2 lah dapat. Aminnn
Amira Tarmizi said…
Salam..congrats!! visit me at http://merlipmerlap.blogspot.com/2014/04/persiapan-barang-keperluan-ke.html maybe boleh membantu persiapan ke matrikulasi or asasi.. heee :D