Skip to main content

PLKN :)

Semua nak update pasal PLKN. Aku pun nak jugak. haha. Sebenarnya aku tak dapat pun. Aku takde lah mengharap sangat pun nak pergi. Kalau dapat pergi jelah. Memandangkan tak dapat, alhamdulillah lah.

Aku confius ada yg cakap ada second intake. Ada cakap ni lah sekali jeh. Tapi aku rasa mcam takde lagi sbb aku dapat dari sumber yg boleh percayai. Kalau nak kepastian telefon jelah PLKN tu. Susah sangat -.-

Kalau boleh memang tak nak pergi pun sebab :

1. Aku nak kerja
2. Nak amek lesen kereta
3. Belajar masak (mungkin) haha

Another reason is :

Aku dah bosan dah nak kawad sebab aku dah 5 tahun masuk kawad daerah + negeri. Darjah 6, form 2 until 5. Cukup dah rasenya pengalaman dan pengetahuan aku pasal kawad ni. 

Dah layak dapat Sarjan dah pun tapi disebabkan oleh beberapa faktor yg menyebabkan aku tak dpt pangkat tu. Tak payah kenang lagi~

Dan lastly sebenarnya lepas SPM ni aku nak take time bagi kulit aku ni cerah balik setelah 4 tahun berturut2 aku berkawad jeh kerjanya kat sekolah. So bagi lah peluang aku untuk cerah balik sebelum masuk U nanti.


Note : Warna kulit aku jauh beza kot dengan akak-akak aku. Tolonglah paham. Kbaii :)


Comments

Nurakmaniza said…
hahaha...best tau klau dpt plkn.. wlaupun akak pun xdpt dlu :) btw, gud luck utk memasak :)
eyra said…
Tu la ramai cakap best. Anyway thank you ! haha