Skip to main content

Posts

Showing posts from 2015

Sapa minat tudung bawal corak? Jom baca ni !

Assalamualaikum :)

Hai hai hello ! Lama gilos tak update blog ni. Busy memanjang hehe. Actually malas pun ada hahaha :PP
Memang nak update kehidupan kat Bandung ni tapi tak menyempat-nyempat nak update hahah. Nanti la ye kalau iolls rajin nak update. Sebab kalau nak update ni ada 10 part agaknya. Banyak sangat nak story hahaha 
InsyaAllah cuti sem 2 ni iolls update *hahaha padahal baru naik sem 2 ni. Berjanggut la tunggu iolls update hahahah 
-----------------------------------------------------
Alright back to our topic. Now iolls nak promote sikit bisnes iolls and kawan-kawan iolls ni. Hehehe. Tak besar sangat pun bisnesnya. Kecik2 je. Bisnes tudung bawal je pun.
Tak yah cerita banyak. Boleh je tengok kat Insta shop ktorg ya @whitecoathijabs. Tudung bawal corak yang sangat affordable. RM16 je sehelai !! Murah hokayy ! 
Klik sini ----->WHITE COAT HIJABS



More photos boleh tengok kat instagram ktorg terus. Search je "whitecoathijabs" ;')
So berminat ? Boleh order denga…