Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: Ada sebarang pertanyaan tentang ASASIpintar ?

May 10, 2014

Ada sebarang pertanyaan tentang ASASIpintar ?




Assalamualaikum.

Apa khabar junior2 ku. Alright dengar khabar hari ni dah keluar keputusan UPU. So tahniah banyak2 kepada yang dapat tawaran tu. Yang tak dapat, jangan sedih2. Anggaplah bukan rezeki anda. Sesungguhnya Allah dah tentu kan dah rezeki masing-masing. Masih banyak lagi peluang kat tempat lain. Teruskan berusaha. So kepada yang dapat tawaran. Please jangan sia-siakan peluang yang ada ni. Do your best ! :)

Alright nak tahu jugak lah sape yang dapat ASASIpintar UKM ni. Nak tengok sape junior-junior baru hehe. So kepada yang dapat ASASIpintar ni, kami (bekas pelajar ASASIpintar batch 2013/2014) dah buat satu page kat facebook khas untuk korang. Kalau korg ade ape-ape nak tanya, jangan segan silu tanya kat situ. Nak tanya kat sini pun boleh, tapi kat page tu lagi ramai senior-senior yang boleh tolong jawabkan.

Ni page nya ---> Program ASASIpintar

So harap usaha kitorg ni dapat lah bantu adik-adik yang nak masuk ASASIpintar ni. Btw, congratz and good luck ! Do your best there !

Bye, salam :)


Terima kasih daun keladi :)

2 comments:

Anonymous said... Reply To This Comment

Hi akak saya yg bnyk Tanya dkat post akak psal asasi pintar before this. Unfortunately tk dpat pun even dah letak first choice. Mmg minat sgat act tp apa kan daya, rezeki dkat pasum. By any chance agak agak boleh tak saya nk smbung degree dkat ukm guna result pasum Tu?

IraAdila said... Reply To This Comment

@Anonymous Oh takpe lah. Bukan rezeki awak kat ukm. Takpe mase degree boleh apply ukm jgn risau :)