Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: 03/01/2010 - 04/01/2010

March 5, 2010

bad, bad and bad

sejak seminggu ni kitorg kena pindah kelas sbb anis farhah dia baru masuk skola. actually, hri tu dia baru buat operation tulang blkg. so, dy tak bole naik tangga. dgn ini, terpakse la kitorg pindah klas. dari ats turun ke bawah. kitorg kena tukar dgn bdk klas 3tes1.

rindu gile klas kitorg. dah buat cantik2, dah byr mahal2 pastu kena pindah klas. mmg tak satisfied langsung la kan. tapi demi kawan, kitorg sanggup berkorban. *menggedix sebentar*

about klas baru tu.. mmg tak terkate aku. mmg tak bising pon la klas tu. mmg tak pon. time blajar bdk2 yg kt luar klas tu bace berita agknye. ckp mcm nak bagitau sume org. dia punye bising mcm pasar. lagi2 time waktu critical *waktu bdk blah ptg dtg*. huh.. mmg tak bole concentrate langsung. mmg selamat la subjek akhir.


------------------------------------------

sedih gile tahun ni. tak dpt msuk kawad daerah. bukan aku yg tak nak msuk, mak aku tu yg tak bagi aku msuk. dia kate nnti penat la, ape la. *biarlah. bukn mak yg kwd, aku yg kwd.* benci btol la. aku nak pujuk jgk mak aku. tapi susah jgk kalau aku msuk kwd. rabu dgn khamis mmg aku tak bole turun. tuisyen tak abes2. whatever la.

agk sedih jgk la bile tgk blog2 bdk yg crite psl kwd ni. adoyai.. masih terngiang2 lagi suara k.umi bagi koman tahun lps. kalau tahun ni aku tak msuk, insyallah tahun dpn confirm aku msuk. haha. so, go krstk(p)!


-------------------------------------------

hari selase hri tu mmg bad day aku agknye. kt skola bole plak buku tatabahasa aku hilang. aku mmg cuak dah kalau cg. yazid maki aku nanti. time pj, cg juan suro buat latihn utk ujian segak nanti. mmg tak kotor ah ksut aku! nsib baik aku pkai ksut lame. kalau tak, mmg mcm belacan ksut aku tu.

time sc, bole plak aku tertinggal bku sc essential. ok fine! mmg cg razak tak mara pon. dia just maki jep. tak prnah2 aku trtinggal bku sc, hri tu bole trtinggal plak.


my bad day!




p/s: yea! ptg ni nak blk kmpung. sok akak sedare kawin.


Terima kasih daun keladi :)