Skip to main content

A little bit busy

Okay maaf dah lama tak update entry mahupun join apa-apa giveaway or segmen. Sekarang ni memang tengah busy sikit. 

Yelah lepas tarikh keluar result SPM ni memang busy sikit nak isi macam2 borang. UPU lah biasiswa lah. So, tak berapa sempat nak balas kunjungan or follow blog lain.

Ampun patik beribu-ribu ampun :(

Insyallah lepas settle semua benda-benda ni, akan balas balik kunjungan dan follow back anda kayy.

Maaf untuk 150 juta kali. Haha

Kbaii. Much love :)

Comments

Dianaa said…
lepas SPM memang makin busy :)
FD tag awak - http://www.fatindiana.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html
eyra said…
Oh terima kasih :)