Skip to main content

Never say goodbye

okay, seperti sedia maklum students from SMP Negeri 2 Bandung datang STK. program tu pun telah pun berakhir.

sedih ? sape jeh yg tak sedih wey ? melalak2 semua kat airport hari tu. tiba rumah sambung balik nangis. pagi esok bangun sume mata bengkak prgi sekolah. lagi2 mira dah tak bole bukak mata. dah la mata kecik.

rindu sangat kat adik angkat aku tu, Anissa Dyah Ekoputri. last day baru kitorg rapat dan byk berbual. dan hari terakhir tu la baru aku rapat dgn semua student bandung tu. especially tasya. HAHA

balik rumah tgok bilik dia, dia tertinggal wet tissue. waaa.. tu jeh tinggalan dia. dia tak byk benda bagi aku. dia just bagi patung mr. bean dan last day tu aku mintak nametag dia.



nasib baik la aku sempat mintak. kalau tak mesti org lain yg takde kaitan dah mintak dulu. jangan bersedih sgt ye wanie, ateika dan sharifah sbb tak dapat nametag partner korang tu. mmg agak kurang ajar sape yg amek nametag partner korang tu.

byk lagi cerita mase program ni berlangsung. tapi malas nak cerita. apa kata kalau gambar kat fb aku yg sampai 8 part ni bercerita. so kasi terjah.


♥ ♥ 11th - 20th July 2011 in memories ♥ ♥

Photobucket

Comments