Skip to main content

MIA (Part 4)

HAHA . kembali lagi . .

agak-agak bile la nk habis entry MIA aku ni. HAHA. act aku nk cerita sume dalam satu entry. tapi aku ni agak pelupa sikit, yela seminggu kot kat sane. byk benda yg nak dicerita kn. so, bile aku igt aku cerita la. hehe ^.^


nak tahu tak masa kat sane kitorg fobia gile lah dgn bunyi bom. sbb bila bunyi bom jeh kitorg kena meniarap tgn atas kepala macam gmbr kat atas tu. ala-ala askar zaman perang dulu. HAHA.

kitorg kena meniarap selama 60 saat. so, berasak2 lah kira sampai 60. HAHA. sape yg tak meniarap dan sape yg bangun awal kena tangkap. tapi rasenya takde kot yg kena tangkap.

yg plg best satu masa tu dia bunyikn bom time kitorg kt campsite. kitorg ape lagi terus meniarap dlm khemah. naseb baik kt khemah. ade yg tengah basuh pinggan cakap kau. hambek kau meniarap sume.

yg dlm bilik air pulak dirog cite diorg tk buat pun. gile kau ! nak meniarap dlm bilik air. HAHA.


kayy , bye


Photobucket

Comments