Skip to main content

Busiest Month

Assalamualaikum :DD

okay, rase macam semalam baru update blog *propa jehh tu* aku memang tengah gile malas nak update blog semenjak dua menjak bermenjak2 ni. hihihi

okay, bulan ni memang aku busy gile dgn aktiviti sekolah. kelas boleh dikira bape kali aku masuk. fizik mmg gile la aku tertinggal jauh. dan semalam konon pergi library nak belajar fizik dgn alyaa. last2 alyaa tak dtg. aku just dpt siapkan homework aku.

skrg tengah busy practice buat persembahan utk malam rabu ni ade dinner CCOC utk budak bandung. esok student dari SMPN 2 Bandung nak dtg STK. aku mmg terlibat lah sbb ade amek sorang adik angkat, Anissa Dyah Ekoputri.

so persembahan tu telah menyebabkan aku demam + takde suara sbb menjerit nyanyi lagu gemuruh. skrg tgh berdoa supaya suara aku ni ade blk sbelum hari rabu ni. dan skrg aku tgh pening dgn persembahan kitorg ni. tak tau nak buat mcm mane ni.

okay la, tunggu jelah update aku lepas ni. mybe aku ade benda nak update pasal budak bandung nanti.

kayy, babaii !


Photobucket

Comments