Skip to main content

0% preparation

okay, majoriti ramai yg tak siap lagi homework yg cikgu bagi. so termasuklah aku. setakat ni aku berbangga sbb aku dah siap 2 homework oh tidak 3 homework. hw addmath , math mode latihan dan correction. yup ! aku dah dpt markah paper 2 math mode. malas nak cite pasal tu. sakit hati jeh.

tinggal hw agame dgn bi. ah ! bi malasnye nk buat buku kecik hijau tu. tak paham langsung soalan dia. knapa stiap tahun mesti ade buku kecik tu. benci betul ! tau tak aku tak suke buat buku tu.

okay, pasal preparation nak naik skolah ni. srsly , 0% aku tak buat ape2. eh , kasut sekolah aku dah basuh belum ? pen dah habes dakwat , tak beli lagi. nasib baik bilik aku dah kemas hari tu. bersepah gile buku aku. bertingkat-tingkat aku tindih buku2 tu. yela 3 minggu kot exam. ni baru mid year form 4. belum lagi time SPM nanti. tak tahu tinggi mane buku aku tindih. tak nampak dinding lagi agaknye.



kay , bye (:

Photobucket

Comments