Skip to main content

Happy Saturday

Assalamualaikum.

lama jugak aku tak meng'update' blog aku ni. HEHE. busy dgn sekolah. tak abes2 kena pergi sekolah. hari weekend pun same.

so hari ni aku amat berbangga sebab hari sabtu ni first time aku free. HAHA. kalau tak memang tak pernah lekat kat rumah.

3 minggu ni aku ade exam mid year. minggu lepas lagi dah start. so, rabu ni sambung balik until cuti nanti.

so far exam paper ni mmg macam ----- ! especially sejarah + bm. masa aku jawab paper bm rase macam nak bunuh diri pun ade. kalau bole drop mmg dah lame aku drop dgn sejarah sekali aku drop. sebab exam ni first time aku exam ikut format spm. tak sangke susa gile. komsas yg paling aku tak bole tahan. macam hape !

so next week dah start exam utk subjek pilihan. hope dapat jwb yg terbaek.

okay, bye .

Photobucket

Comments