Skip to main content

Double Trouble

Assalamualaikum.

okay, memang dah lame aku tak update benda alah ni. lepas jeh abes pekse bertambah-tambah busy aku. dgn kawad stiap hari sampai pukul 6.

so, tadi ada kawad dalaman dan kitorg kalah ! FULLSTOP. malas nak cite panjang. tak . kitorg tak sedih pun. ♫ But I don't mind ♫ HAHA

antara sebab kitorg kalah maybe sebab formasi 3 ada 2 org budak buat salah. mane ade kena boo kan ? bengang gile tahap maksima dah. then fareez cakap kitorg punye markah byk kena potong dekat lagu "we were we were rock you" tu. aduh poyo btol ah. dah la kitorg punye turn last sekali. memang yg menang tu pun ikut turn jugak. perasan tak ?

nak buat camne dah takde rezeki. tengok macam pengakap pun jatuh no.2 kalah dgn kadet polis lelaki. memang setiap tahun diorg johan kot. tetiba jeh turun naib johan pulak.

mungkin ade hikmah di sebalik semua ni. biar kitorg jadikan pengajaran all this happen. tu la korang bangga lagi kononnya kawad daerah tahun lepas dapat JOHAN kan. ape makne sume tu kalau kemenangan tu tak dikekalkan. patu dah la takde peringkat negeri tahun lepas. memang takde makne la dol.

hope sangat 23hb ni kita dapat buat yg terbaik dan lagi sekali kita akan meraih takhta JOHAN kita tu. dan direct pergi negeri jumpa dgn SAKTI. HAHA. mampos ! KRSTK bole. I know you can do it. I know you can.

so, jangan sedih2. kan tadi kita dah release stress jerit kuat-kuat dalam formasi. sampai aku dah takde suara dah ni. kak nafiz pun cakap kawad asas kita okay tadi. LANGUT ade. ye, mane ade aku langut dah sampai habes tahap. lenguh tengkuk aku. cuma takde rezeki nak buat camne. rezeki tu sume dtg dari Allah. redha jeh.

kpd pasukan yg menang, keep it up. hope kat peringkat daerah korang dpt kekalkan kejayaan korang ye. kpd Bomba, confirm tahun depan korang masuk daerah. pasukan yg berpotensi tu.

okay, bye.


Photobucket

Comments