Skip to main content

I don't want !

Assalamualaikum.

semalam aku dah excited nak belajar formasi kawad, jap lagi budak tak ramai pulak. perh, kadet polis (L) pun dah buat formasi tau tak. sedih gile semalam. siod gile cikgu tu. dia suruh kitorg balik awal. 4.30 dah balik dah.

kau bygkan kitorg dtg terus pakai boot. patu dah turun bawah. dah turun kompleks dah nk kawad ni. jap lagi kak azura panggil naik atas. bukak boot. kawad pakai kasut jeh kat tapak perhimpunan lame atas tu. kau tau tak, aku nak pakai boot tu bape lame. patu dah pakai bukak balik sbb ketat la ape la. kira-kira sejam jugak aku pakai boot tu.

patu sekali jeh kitorg kawad kot. nak buat formasi budak tak ramai. sia-sia jeh dtg. aku igt malas nk dtg. aku pikir nak belajar formasi, so aku dtg ah kan. jap lagi tak jadi an.


cuti ni mak aku ajak prgi kl uma along aku. malas siod ! dah lah belum study lagi. nak suruh aku study kat sane. haishh . buat aku tension lagi ade ah. dgn budak2 nakal tu. dah la ade kawad hari rabu, jumaat, sabtu tu. kalau mak aku nak pergi, pergi ah sorang. malas aku! kalau along nak aku datang, belikan ape yg aku nak ye. HAHA.

patu akak aku pulak ajak dtg rumah dia kat tangkak pulak. adoyai ! tu aku bole terima la. sebab kat situ aman sikit. tapi aku ade kawad ler rabu, jumaat, sabtu. bape kali aku nak cakap. HAHA :D

kay, bye.

Photobucket

Comments