Skip to main content

WTF !

Assalamualaikum.

aku on fb tadi. macam biasa la accept friend request aku. dan seperti biasa aku approve jela sume. yela, aku kan budak baik, tak sombong. sume orang aku accept. HAHA. baget-baget

oleh itu, aku tngok la profile aku. tiba-tiba jadi begini..


MEMANG TAK AH ! bila mase aku "engaged" ni? maybe time aku accept friend request tadi, ter'accept' sekali relationship ni.

dan lagi satu musykil, aku tak kenal pun sape mamat ni. tetiba jeh request relationship kat aku ni apehal? dah la letak gambar Aaron Aziz. tak bole bla doe.

tapi aku rase maybe dia salah orang kot. ataupun dia tertekan agaknye. think positive-think positive.


kay, chichau !

Photobucket

Comments