Skip to main content

Make me hot !


semalam sape yg tengok movie The Fast And The Furious: Tokyo Drift kat TV3 memang confirm BARAN. perh! aku tengok memang tak nak baran lak. *saje jep tengok sbb sbelum ni tak pernah tengok sampai habis*

dia punye iklan cakap lu lame GILE! serius! iklan jep dah 10 minit. cerita dia yg part by part tu tak sampai 10 minit kot.

movie ni mule pukul 10 mlm habis pukul 12 mlm. jap lagi pukul 12 bole lak sambung lepas Nigthline. perh! tu aku bole sabar lagi. dah 12.30 sambung balik movie nye. aku pun tengok ah. bayangkan dah malam-malam bute pun iklan dia banyak gile. 10 minit jugak iklan nye. aku dah hampir hilang sabar dah.

time part yg nak habis tu iklan lagi. memang lame la iklannye. then dah start balik cerita nye. jap lagi pelakon dia cakap bape patah jep dah habis dah movie nye. *bole kire ah bape patah dia ckp* memang aku kire tak sampai 5 minit siod part yg akhir tu. 3 minit ade ah kot. mane ade paiseyh doe. rase macam nak hentak jep tv LCD aku tu.

yang aku pelik bin ajaib ni. apehal dia taknak tayang jep terus part akhir tu sbelum iklan? kan senang. tak yah aku nak menghadap iklan yg lebih banyak daripada movie nye tu.

aku dah kire dah keseluruhan iklan tu memang cukup 1 jam. itu utk 2 jam pertama. yg lagi 1/2 jam uh. rasenye 20 minit iklannye. sebab 2 kali iklan. 1 kali iklan dah 10 minit.
so maknenye iklannye 1 jam + 20 minit = 1 jam 20 minit la. rasenye aku bole tengok beberapa set drama lagi dengan 1 jam 20 minit tu kot. biase la tv3 kan terkenal dengan iklan yg banyak. *tapi cerita lain tak lah banyak sgt iklan nye. dlm 5 minit ade la*



IRA ADILA

Comments