Skip to main content

the happy. tired and crazy day

Assalamualaikum.

ok seperti sedia maklum, tadi aku ada jamuan kelas yg berlangsung di rumah ateika. so aku dgn excited nye dah prgi awal-awal buta. haha. saje jep. biaselah kitorg pergi jalan-jalan dulu.

nak tahu tak hari ni book of record aku dtg dulu drpd eyka and shera. haha. biasenye diorg yg kena tunggu aku. hari ni aku lak tunggu diorg. lame gile cakap lu! lau aku bace Quran dah katam dah. haha.

seperti biase first destination pergi bcb dulu. then pergi kp terus cari FR parkson. haha. then kitorg prgi km and lepak situ jap minum-minum cool blog sblum mneruskan destinasi pergi rumah teika.

otw prgi rumah teika, kitorg dah mcm org gile ketawa kuat-kuat. *act, tak dga pun sbb bunyi kereta kuat sgt* sbb bile org laki lalu jep naik kete msti ckp sesuatu kt kitorg. tk ley bla gile. apalagi ketawa gile-gile ah kiotrg.

then tibe lah rumah teika. dan kitorg agk berbangga sbb kitorg antara org yg terawal jugak la smpi. haha. smpi-sampi terus duduk. haha. penat. dan terus bermulanye majlis. cikgu Razak guru kelas kitorg tak dtg pun. yg dtg cikgu kassim and cikgu juanita jep.

budak laki pun 4 org jep. harris, firdaus, loqman and chris. prempuan ramai sikit ah. thanks to teika sbb dah sediakan makanan utk jamuan ni. walaupun bukan kau yg masak. haha..

ok dah malas nak cerita lagi. gambar pun malas nak upload. tgok jela kt fb.

Comments