Skip to main content

aku rindu sayang kamuu !

Assalamualaikum.

ok aku tak tahu nak tulis ape kat entry kali ni. sori sbb entry yg lepas aku malas nak tulis berjela-jela sbb busy gile buat video cousin aku. sila bace sebentar.

cousin: wey, cane hah kau buat video kau dgn kawan-kawan kau uh?
aku: guna windows movie maker la ngok. *dia ingat aku guna adobe photoshop pe*
cousin: eh, buatkan lah aku nye video.
aku: nak buat video ape?
cousin: video aku le. nanti aku send gambar kat kau.
aku: ok!

so, aku dgn baik hati nye buatkan lah. then akhirnye siap jugak pada hari ni yg telah mengambil masa lebih kurang seminggu. padahal video nye bole aku siapkan 1 hari je kot. aku busy buat benda lain. download, download dan download. haha. sori ye kak busu!

lagipun tetibe jep aku nye Windows Movie Maker menggile jap. tu yg lambat sikit siap. so kak busu, upah aku mane? no money no talk! haha


Ira Adila

Comments