Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2010

hari sukan! *sukan ke?*

memang cpt gile aku update blog utk hri sukan yg baru nk mule rabu lepas. hoh? aku spt. biase, ahli kontigen perbarisan utk krs puteri *xkn krs putera plak*..

lepas pnt2 kawad. aku lepak kt pondok masjid dgn bdk gyle kt atas uh. lagi 2 eko uh hilang pergi beli air. org sibuk2 kt pdg, kitorg rilek jep lepak kt pondok. kire baik ah aku pijak pdg td. drpd diorg ky ats uh. dtg2 trus lpk kt pondok. *memang amalan mulia*

pastu belum abes sukan lagi, kitorg dah bla. xkuase aku nk tunggu lame2. malam, aku msg ah anis tanye sape mng. so, yg mng taun ni uma alauidin. 2nd abdullah 3rd sulaiman last abu bakar. *sori kalau salah eja*

kawad, diorg ckp 1st ppi 2nd pengakap 3rd kadet polis wanita.*betul ke?*

coming again!

semalam baru jep balik dari kl, pergi uma along aku. bosan sungguh kt sana. kt sini pon bosan jugak. whatever la.. the important thing is homework aku dah bertingkat-tingkat dah. aku buat time dah nak naik sekolah nanti. *tu la hobby aku*

pasal tajuk entry aku kali ni, ape yg coming again? actually pasal satu virus ni. virus ni dah coming again. aku fever balik! sob..sob.. sedih sungguh. tak suke! tak suke! aku tak tau taun bile la virus ni nak baik. bayangkanlah, akhir bulan lepas aku baru baik selsema. and bulan ni dia dtg blk dgn demam sekali. batuk?next season.

esok kena pergi library plak. nak discuss pasal lisan bm dgn membe2 gyle ku. *eyka, shira dan tambahan ahli baru mohd. isamudin a.k.a petek*




sekian,

befday girl

6 Feb 2010.. befday my bestfriend, NORSHAHIRA BT. ABD. RAHMAN..

firstly, aku ucapkan happy birthday yg ke 15 tahun utk kau *xsangke kau dah tue. aku dgn tika baru 14 tahun au. haha*

terima la present aku yg xseberapa uh.

hope our friendship never end here.



| sekian |