Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2009

OMG!!

brape hari lagi jep nak nek skola. huh.. rase tak bersemangat langsung nak prgi skola. brg2 skola pon beli sikit jep. tak la mcm taun lps, mcm2 beli. lau boleh sume bnde nk beli.


buku2 skola baru jep habis sampul dari awal buln hari tu. mmg skejap la. asyk brtangguh jep. mmg xlambat siap.


sabtu ni dah kena prgi skola, pendaftaran. nnth dpt kls mane nnth. hari isnin plak pagi2 bute dah terpacak kt skola. aduh! lemah gile nak bangun pagi.


dan beberape bulan lagi dah nak PMR. oh! btol ker? rase mcm baru abes UPSR. mcm tak percaya aku dah form3, PMR n lps ni SPM plak. OMG!!

today, 18 disember 2009

hari ni merupakan awal muharram. hari ni juga aku akan bertolak ke singapore. hari ni juga la befday my niece, Nur Adriana Qistina yg ke-1 tahun.

so, lps celebrate befday dy, kitowg nk g singapore nk g mkn angin jap. anyway sbelum tu,

HAPPY BIRTHDAY QISTINA!!

happy new year!

lama suda xupdate blog sbb seminggu aku dok kt kolej matrikulasi johor di tgkk. buat ape aku kt situ? aku nk try kolej uh, mne la tau lps spm aku kena msuk kolej uh kan. just kidding la. aku g uma akak aku kt kuaters pensyarah. akak aku la yg ajk mak aku suro jaga ank dy sbb org yg jaga ank dy uh g p. pinang plak. so, trpksela aku ikut skali. haha..

kt sane punye la bosan. yela asyk mghadp tv jep. nk surf net nnti confirm kena kcau dgn ank sedara aku. so, mati kutu la aku kt uma. mlm plak akutolong tengok abg ipar aku tanda krts bdk spm. haha.. penuh emosi dy tnde krts. byk jgk la krts yg dy kena tnde. last2 akak aku g tolong tnde. time tgh happy, sume nye tnde btul. time tgh mrh,, hah amek kau sume salah!!