Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: Siapa suka tudung bawal ? Jom tengok sini japp !

May 2, 2013

Siapa suka tudung bawal ? Jom tengok sini japp !






Assalamualaikum.

Hai ! Hari ni Ira nak share kat korang semua yang suka pakai tudung bawal macam Ira. Hihi. Korang pun mesti suka sangat online shopping kann ?

So hari ni Ira nak cerita sikit pasal Mulawa Fashion. Online shop yg jual pelbagai jenis tudung bawal. Tudung-tudungnya sangat mengikut edaran masa. Ira suka sangat design dia. Sangat cantik, simple dan semestinya MENARIKK !

Okay Ira nak kenalkan design yang MELETOP dan merupakan produk terbaru kat Mulawa Fashion ni. Antaranya :

Mulawa Bawal - Amrina

Tudung bawal ni sebenarnya tudung bawal yang ada layer. Kann sekarang trend tudung instant yang berlayer-layer sekarang ni. Sampai 3-4 layer kauu. Haha.

So siapa kata tudung bawal tak boleh ada layer. Hah Mulawa Fashion ada design tudung bawal layer yang sangat AWESOME :)

Sebelum ni pun ada yang tudung bawal layer yang jahit tengah untuk nampak macam tudung instant tu kan. Tapi Mulawa Fashion punya lain. Still sama macam tudung bawal biasa. Jom tengok gambar bawah nii.





Hahh sama kann ? Cuma bahagian dalam tu kita panjangkan sikit. Dan FYI, tudung bawal Amrina ni ada 2 jenis. Yang ada manik dan takde manik.

Ni yang ada manik:
 
 

 RM 20/pcs


 Ni yang takde manik pulak:



 RM10/pcs

 Cantik kannnn ? Harga pun boleh tahan murah. Banyak lagi koleksi Mulawa Fashion ni. Jom cekedauuut SINI !


 Mulawa Fashion jugak ada menjual tudung bawal bidang 50" macam kat bawah ni.


Tapi tudung ni kalau korang nak pakai macam tudung bawal biasa pun boleh jugak. Takde masalah :)

Untuk maklumat lanjut pasal tudung Mulawa Bawal - Amrina ni. Sila klik sini.


** NOTE : Bagi sesiapa yang nak buat bisnes tudung. Bolehlah beli dari Mulawa Fashion secara borong. Berbaloi-baloi. Haha :DD

No.1
Mulawa Bawal - Kosong

Bidang : 45 inci
Harga : RM 60 (10pcs)
Harga : RM113 (sekodi)
Fabrik : Bawal

Mulawa Bawal - Kosong

Bidang : 55 inci
Harga : RM220 (sekodi)
Fabrik : Bawal

Mulawa Bawal - Kosong 2 Tona

Bidang : 55 inci
Harga : RM250 (sekodi)
Fabrik : Bawal

Mulawa Bawal - Kosong 2 Tona printed bunga kecil

Bidang : 55 inci
Harga : RM270 (sekodi)
Fabrik : Bawal

Mulawa Bawal - Kosong 5 Tona

Bidang : 60" inci
Harga : RM260 (sekodi)
Fabrik : Bawal

****************************************************************

No. 2
Mulawa Bawal-Amrina (Tiada manik)

Bidang : 45 inci
Harga : RM90 (10pcs)
Harga : RM173(sekodi)
Fabrik : Bawal
Klik sini untuk gambar/info tudung

Mulawa Bawal - Amrina (Ada manik)

Bidang : 45 inci
Harga : RM160 (10pcs)
Harga : RM 280 (sekodi)
Fabrik : Bawal
Klik sini untuk info/gambar

********************************************************************

No. 3
Mulawa Bawal-Miss Color Corak

Bidang : 48 inci
Harga : RM210 (10pcs)
Harga : RM380/sekodi(20pcs)
Fabrik : Cotton Turki
Klik sini untuk info/gambar

*********************************************************************

No.4
Mulawa Shawl - Tribal +Paisley+ Corak Bunga dll

Bidang : 66 inci panjang x 26 inci lebar
Harga : RM90 (10pcs)
Harga : RM160/sekodi
Fabrik : Cotton + Viscose
Klik sini untuk info/gambar
**********************************************************************
No. 5
Mulawa Tudung - Tudung Instant bersambung dengan Shawl
Bidang : Saiz medium
Tudung Instant Inner Keras, Bahagian bawah tudung dijahit bersama shawl
Pemakai boleh meletakkan shawl di atas tudung instant apabila dipakai.
Harga : RM330/sekodi
Fabrik : Lycra + Chiffon
Klik sini untuk info/gambar

*********************************************************************

No. 6
Mulawa Tudung 50 inci dan 60 inci

Tudung Akel

Bidang : 50 inci - RM260/sekodi
Bidang : 60 inci - RM340/sekodi
Fabrik :Polyester
* harga sama bagi setiap tudung kosong, 2 tona, 3 tona

Tudung Miss Color

Bidang : 50 inci - RM260/sekodi
Bidang : 60 inci - RM340/sekodi
Fabrik : Polyester
* harga sama bagi setiap tudung kosong, 2 tona, 3 tona

Tudung Miss Color Plain Dan Perincian renda comel tepi tudung

Bidang : 60 inci - RM370/sekodi
Fabrik : Polyester

Tudung Jalur

Bidang : 60 inci - RM320/sekodi
Fabrik : Satin tidak licin
* Semua harga yang dipaparkan sudah termasuk kos penghantaran
* Tambahan RM9 untuk pembelian min 10pcs  - Sabah & Sarawak 
* Tambahan RM15 untuk pembelian min 20pcs - Sabah & Sarawak
* Sekodi = 20pcs

 Untuk maklumat lanjut sila KLIK SINI okayy :)


Okay sekarang Mulawa Fashion ada tudung yang terbaru untuk tahun 2013 ni. Iaitu :

Mulawa Bawal - Tona Tribal

Sekarang ni kan tengah trend corak-corak tribal ni kan. Dan biasanya banyak corak tribal ni untuk shawl. Now peminat tudung bawal pun boleh menggayakan tudung bercorak tribal ni. Mudah jeh. Order jeh dekat Mulawa Fashion ni. Hihi.



Harga : RM18/pcs * tidak termasuk kos penghantaran
Bidang : 45"
Fabrik : Bawal

Untuk tengok lebih banyak lagi, jom cekedauttt sini -------> KLIK SINI

Dan untuk yang berbisnes tudung  ni, boleh lah beli dengan Mulawa Fashion dengan harga borong.

Mulawa Bawal - Tona Tribal
Bidang : 45 inci
Harga : RM 120 (10pcs)
Harga : RM200 (sekodi)
Fabrik : Bawal

Klik sini untuk info/gambar

Amacam ? Menarik tak menarik ? Banyak lagi produk yang Mulawa Fashion jual. Klik sini untuk tahu lebih lanjut.

Untuk pengetahuan semua. Tudung Mulawa Fashion ni pernah digayakan oleh penyanyi lagu Aku Suka Dia ni. Siapa lagi kalau bukan Ainan Tasneem. Tengok jela gambar dekat bawah ni.



Bukan itu aje. Banyak tudung Mulawa Fashion ni telah digayakan oleh pelakon-pelakon terkenal dalam cerita lakonan mereka. Jom tengok album Mulawa Fashion ni.


Apalagi tunggu ? Jom lah order dekat Mulawa Fashion ni ! :)

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web di bawah:

Terima kasih daun keladi :)

3 comments:

Hijab Valley said... Reply To This Comment

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik.. jgn lupa follow jg ye..insyaAllah HV boleh bagi special price.. =)

http://hijab-valley.blogspot.com

azilamanik said... Reply To This Comment

jemput singgah blog juge ade tudung manik yg cun :)

Amy Amiza said... Reply To This Comment

Cantik