Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: We are awesome !

March 4, 2013

We are awesome !

Heyy.

Semalam hari yg paling best sebab aku dapat hang dengan kawan2 aku yg awesome ni. Haha.

Sumpah rindu gila dekat diorg. Lama tak jumpa. Tapi semalam 6 org je yg join included me. Ramai yg ade hal.

Dan rase excited jugak semalam sebab aku pegi tumpang si Raudhah ni. Dia drive sendiri okey. Mula2 cuak jugak la selamat ke tak aku ni. Hahaha xD

Tapi alhamdulillah kitorg selamat pergi dan balik. Heheh


Tapi aku still rase tak puas keluar semalam sebab aku dengan raudhah balik awal. Tak sempat nak buat banyak benda :(

Kitorg just sempat makan kat secret recipe. Then karok jap. Patu main bowling.

Kecewa sebab tak dapat main token kereta. Sobs sobs :( Baru plan nak race dengan diorang guna kereta manual. Haha. Maklumlah baru dapat lesen. Haha. Lulz -,-
 

Tapi serious memang best sangat. And rase nak keluar lagi. Tapi memang agak susah jugak lah nak keluar sebab diorg ni busy sangat. Maklumlah wanita bekerjaya memang macam ni.

Next kitorg jumpa insyallah time ambil result SPM nanti :(


Lagi satu motif kitorg nak keluar ni pun sebab nak buat farewell ezzati yg nak pegi PLKN akhir bulan 3 ni. Sedihh :(



So silalah layan gambar-gambar minah2 joyah kat bawah niiii. Hahaha



 Ezzati :o



Pesanan untuk Nurezzati Syafiqah :

Good luck ya ! Semoga kau tabah menghadapi segala ujian time kat plkn nanti kayy :) We always love youuu ! Jangan lupa kitorg !








Okay sekian saje story yg tak menarik ni. Terima kasih kalau tersesat kat entry ni -,-




Terima kasih daun keladi :)

3 comments:

Najwa Azman said... Reply To This Comment

best nya . rindu korang semua sangat sangat !

eyra said... Reply To This Comment

Hahaha ;)

eyra said... Reply To This Comment

Kitorg pun rindu kau wawa !