Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: A little bit busy

March 25, 2013

A little bit busy

Okay maaf dah lama tak update entry mahupun join apa-apa giveaway or segmen. Sekarang ni memang tengah busy sikit. 

Yelah lepas tarikh keluar result SPM ni memang busy sikit nak isi macam2 borang. UPU lah biasiswa lah. So, tak berapa sempat nak balas kunjungan or follow blog lain.

Ampun patik beribu-ribu ampun :(

Insyallah lepas settle semua benda-benda ni, akan balas balik kunjungan dan follow back anda kayy.

Maaf untuk 150 juta kali. Haha

Kbaii. Much love :)
Terima kasih daun keladi :)

2 comments:

Dianaa said... Reply To This Comment

lepas SPM memang makin busy :)
FD tag awak - http://www.fatindiana.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

eyra said... Reply To This Comment

Oh terima kasih :)