Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: I'm adult enough

January 28, 2013

I'm adult enough

Salam.

Haii everybody !

Okay last entry hari tu konon je berazam nak selalu update blog tahun ni. Tapi haremm -,- 

Sebenarnya hari tu bape minggu aku tak update segala2nya neither twitter nor facebook. Busy lah konon. Puihhh.

2 minggu lepas, aku busy ulang alik key el. Mula2 Isnin pergi hantar mak aku pergi check up kat HUKM, then mak aku masuk wad sbb nak masuk besi kat tangan dia. Hari Selasa aku dgn ayah aku kena balik sebab rabu tu aku ade test JPJ. Terpaksa la balik :(

Hari khamis along aku call suruh aku pergi kl balik sbb mak aku takda org jaga. So dgn sedikit keberanian yg ada dalam diri ni aku pergi la kl naik bas.

Aku naik bas sensorang okay. Dan yg paling menakutkan dalam bas tu ada 2 org jeh penumpang. # org termasuk driver tu. Dah la dua2 tu lelaki. Cuak jugak aku. Doa je bebanyak. 

Yg penumpang lagi sorang tu dah la aku tak tau bangsa apa. Sama ada dia cina ataupun org asing. Macam serabai je aku tengok dia. Orang asing kot. Sumpah bau rokok jeh duduk belakang dia -,-

Alhamdulillah selamat tiba kat TBS.

Sampai je kat kl aku terus berkampung kat HUKM. Dah mcm rumah aku dah aku buat hospital tu. 
Hampir seminggu jugak lah aku bermastautin kat situ. 

Nasib baik mak aku duduk kat Wad Warga, wad untuk family staf hukm. Satu bilik 2 org. Patu orang sebelah tu dah balik. Conquer habis la aku kat bilik tu. 24/7 mengadap tv jeh. 

Hari Isnin lepas mak aku pun keluar wad dah. Lepak rumah along aku kejap then esoknya ayah amek kitorg balik.



Sekian story aku yg tak menarik ni.

Ada lagi sambungan story aku ni. Nanti la aku update. Malas nak taip.


Adios ~





Terima kasih daun keladi :)

No comments: