Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: Full of trouble .

January 29, 2013

Full of trouble .

Sambungan entry lepas.

2 minggu lepas aku busy ulang alik kl. 

Last week pulak aku lama tak update sebab ada masalah dengan streamyx aku. 

Act punca utama problem bila comp lama aku meletop. Okay takda la meletop sangat. Sebenarnya monitor dia dah berapi dah. Yelah dah aku gasak dia 24/7. Dia dah penat agaknya.

Ayah aku malas nak beli monitor baru, dia belikan laptop je terus sebab lagi bape bulan aku dah nak fly dah. Cehh fly lah sangat -,-

Kalau tak ayah aku plan esok aku masuk U, hari ni baru nak beli.
Dan memandangkan comp aku ni dah rosak awal drpd waktunya, terpaksa la beli my own lappy ni awal.

Dan lagi,

lepas beli ada lagi satu problem bila lappy ni tak boleh connect dengan streamyx yg sedia ada ni sebab password dia hilang. Bagus kan -,-

Sebenarnya password tu ada dlm kotak streamyx ni. Tup tup dah hilang je mak aku buang.

Macam org gila aku cari kotak tu bawah katil, atas almari seluruh pelusuk dunia aku cari.

Last2 amek keputusan call jeh TM. Nasib line dia tak busy. Kalau busy jenuh aku nak menunggu.

No internet. No life.

Bosan tau takde internet. Macam duduk kat bawah tempurung. Otak tak berkembang. Cehh tak berkembang lah sangaaattt -,-


Itulah ceritaku yg TAK menarik tertarik kau memang da boom.


Adios samigos .

Terima kasih daun keladi :)

No comments: