Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: 12/01/2012 - 01/01/2013

December 6, 2012

Finally -,-

Okayy terkontang kanting aku tengok blog ni sebab admin dia dah lama tak update. Kesian~

Baiklahh, SPM is over ! Dah lama dah 28 hb hari tu. Last paper akaun. Selesai sudah 10 subjek aku. Dan hari ni pun paper akhir untuk SPM 2012.

Now, just hoping for 10A+ on March 2013. Begging for that.


Okay, sekarang aku tengah dalam proses ambil lesen kereta dulu. Then, dah dpt P nanti baru cari kerja. Sebab nanti senang nak pergi kerja naik kereta jeh. hohoho -.-

So sekarang duduk rumah rehat jelah dulu. 24 jam online jeh. haha. Tak pun aku main game. Kay, tak tau nak tulis ape. Kalau rajin, aku update lagi. Byee ~~
Terima kasih daun keladi :)