Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: Okay aku jealous

November 24, 2011

Okay aku jealous


Okay lama tak update. Sebenarnya hari tu nak update pasal Harimau Malaya kita yg dah mematahkan sayap Sang Garuda masa Sukan SEA tu. Tapi malas pulak aku nak bukak comp. So kalau aku nak update sekarang pun dah basi sangat dah cerita tu.


Tau tak aku jeles betul la setiap kali aku terjah blog budak2 lain semua sibuk cerita jamuan kelas diorg. Aku ? Takde cerita ke ?

Arghh BENCI !! Jamuan kelas aku dah lama dah. Cuma aku jeh yg tak pergi. Hari tu aku kena ikut parents aku pergi JB. Aduyaii ! Aku la org yg paling excited nak pergi jamuan tu dengan pakai baju kelas yg aku dah design tu. Okay actually ada beberapa org lagi yg sama2 design baju tu.

Takde la lawa sangat baju nye. Tapi boleh la nak pakai bawak pergi jalan2. Haha. Serious ! Tak malu pun aku nak pakai pergi mana2.




Ni la baju nye. Okay la tapi warna kelabu nye bukan lah warna yg kitorg order. Sebenarnya warna kelabunya cair sikit. Apek kongkong kedai tu punye pasal la. Lain yg org tunjuk lain yg dia buat. Buta warna agaknya =='

Dan lagi satu slack baju ni ---> saiz dia oh emm gee !! Besauuww gila. Aku beli M macam rasa aku beli saiz L. Kalau aku tau aku order saiz S. Aku ingat aku dah gemuk tu yg aku pilih M. Rupanye aku masih dikategorikan kurus la jugak.

Aku geram aku cutting la balik baju ni. Kasik cutting part lengan dia. Kasik fit sikit. Baru la lawa. Kalau tak cutting rasa macam pakai baju pinjam pulak. So aku dah puas hati dah sekarang. hehe (:



Apa la yg aku mengarut ni =='


Photobucket

Terima kasih daun keladi :)

No comments: