Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: 07/01/2011 - 08/01/2011

July 24, 2011

Never say goodbye

okay, seperti sedia maklum students from SMP Negeri 2 Bandung datang STK. program tu pun telah pun berakhir.

sedih ? sape jeh yg tak sedih wey ? melalak2 semua kat airport hari tu. tiba rumah sambung balik nangis. pagi esok bangun sume mata bengkak prgi sekolah. lagi2 mira dah tak bole bukak mata. dah la mata kecik.

rindu sangat kat adik angkat aku tu, Anissa Dyah Ekoputri. last day baru kitorg rapat dan byk berbual. dan hari terakhir tu la baru aku rapat dgn semua student bandung tu. especially tasya. HAHA

balik rumah tgok bilik dia, dia tertinggal wet tissue. waaa.. tu jeh tinggalan dia. dia tak byk benda bagi aku. dia just bagi patung mr. bean dan last day tu aku mintak nametag dia.



nasib baik la aku sempat mintak. kalau tak mesti org lain yg takde kaitan dah mintak dulu. jangan bersedih sgt ye wanie, ateika dan sharifah sbb tak dapat nametag partner korang tu. mmg agak kurang ajar sape yg amek nametag partner korang tu.

byk lagi cerita mase program ni berlangsung. tapi malas nak cerita. apa kata kalau gambar kat fb aku yg sampai 8 part ni bercerita. so kasi terjah.


♥ ♥ 11th - 20th July 2011 in memories ♥ ♥

Photobucket

Terima kasih daun keladi :)

July 10, 2011

Busiest Month

Assalamualaikum :DD

okay, rase macam semalam baru update blog *propa jehh tu* aku memang tengah gile malas nak update blog semenjak dua menjak bermenjak2 ni. hihihi

okay, bulan ni memang aku busy gile dgn aktiviti sekolah. kelas boleh dikira bape kali aku masuk. fizik mmg gile la aku tertinggal jauh. dan semalam konon pergi library nak belajar fizik dgn alyaa. last2 alyaa tak dtg. aku just dpt siapkan homework aku.

skrg tengah busy practice buat persembahan utk malam rabu ni ade dinner CCOC utk budak bandung. esok student dari SMPN 2 Bandung nak dtg STK. aku mmg terlibat lah sbb ade amek sorang adik angkat, Anissa Dyah Ekoputri.

so persembahan tu telah menyebabkan aku demam + takde suara sbb menjerit nyanyi lagu gemuruh. skrg tgh berdoa supaya suara aku ni ade blk sbelum hari rabu ni. dan skrg aku tgh pening dgn persembahan kitorg ni. tak tau nak buat mcm mane ni.

okay la, tunggu jelah update aku lepas ni. mybe aku ade benda nak update pasal budak bandung nanti.

kayy, babaii !


Photobucket

Terima kasih daun keladi :)

July 2, 2011

MIA (Part 4)

HAHA . kembali lagi . .

agak-agak bile la nk habis entry MIA aku ni. HAHA. act aku nk cerita sume dalam satu entry. tapi aku ni agak pelupa sikit, yela seminggu kot kat sane. byk benda yg nak dicerita kn. so, bile aku igt aku cerita la. hehe ^.^


nak tahu tak masa kat sane kitorg fobia gile lah dgn bunyi bom. sbb bila bunyi bom jeh kitorg kena meniarap tgn atas kepala macam gmbr kat atas tu. ala-ala askar zaman perang dulu. HAHA.

kitorg kena meniarap selama 60 saat. so, berasak2 lah kira sampai 60. HAHA. sape yg tak meniarap dan sape yg bangun awal kena tangkap. tapi rasenya takde kot yg kena tangkap.

yg plg best satu masa tu dia bunyikn bom time kitorg kt campsite. kitorg ape lagi terus meniarap dlm khemah. naseb baik kt khemah. ade yg tengah basuh pinggan cakap kau. hambek kau meniarap sume.

yg dlm bilik air pulak dirog cite diorg tk buat pun. gile kau ! nak meniarap dlm bilik air. HAHA.


kayy , bye


Photobucket

Terima kasih daun keladi :)