Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: MIA (Part 2)

June 21, 2011

MIA (Part 2)

sambungan . .

okay , aku tak tau nak taip ape lagi walaupun dalam otak aku ni macam2 nak tulis tapi masalah skang aku malas. heh.


so skrang aku nak cakap yang :

- aku rindu gile camping ni
- rindu dgn kontinjen johor
- aku ingat sume benda yg kita buat together-gether
- dgn una yg asyik nak tergelak jeh bile tgok dia

- dgn ahli2 campsite yg gile2 sume tu
- sporting2 blake sumenya
- rindu nak dga sume org dah tak ckp johor dah
- sorang kecek kelate, sorang ckp sabah, ganu etc`

- aku tak kan lupe korang tau tak
- hope taun depan same2 dpt jumpa kat ngeri nanti ye
- nani, klau blik kluang jgn lupe hang out gether2
- rugi sgt sebab kita tak rapat dari awal

- dah nak dekat hari blik baru kite rapat
- sedih sgt pagi tadi
- lepas sorg2 balik
- aku bangun2 tgok nani, mimi, anis, zie dah takde dlm bas

- sume dah benti kat tol tgkak
- patu aku pulak benti kat tol ayer itam
- semlam baru sebok mntak no fon, mintak fb, jadah2 sume


okay , aku rindu sama kamu bah ! kamik sayau kitak !

una. klau tgok muke mcm form5 kan ? tapi hakikatnye dia baru form 2. serius terkjut gile dpt tau yg dia ni form2. tapi bile tgok perangai dia confirm akn mengakui yg dia form 2. HAHA


nani. yg ni mmg pada hakikatnye form 4. tapi tak sedor diri. nak jadi kanak2. pntang jumpe playground.


ni campmate aku.
dari kiri: aku, cak , bella , nana
diorang ni bdak bp. skola tun aminah.

ni campmate yg tak pena berpisah. dari kiri, mimi, anis , nani. lagi sorang zie. takde dlm gambar.


bye korang ! aku sentiasa igt korang sume.


klik sini untuk gambar selanjutnye .



Photobucket

Terima kasih daun keladi :)

No comments: