Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: Long Time No See !

June 5, 2011

Long Time No See !

hello ? anybody home ? sori lah lame tak update. busy sgt 3 minggu ni. biaselah bulan 5 ni kan musin exam.

so, hari ni baru berkesempatan nak online. habis jeh periksa hari jumaat hari tu, sabtu nye dah kena prgi camping PBB kat Chalet Sari Mawar , Mersing . hari isnin ptg baru tibe kluang. best gile ! rase mcm nak prgi lagi. mase kt sane rase tak sabar nak blik. bile dah blik rindu pulak hidup kt sane. HAHA.

rindu gile dgn budak2 KRSTK (P) yg sporting2 belaka tu. memang tak bole lupe sume tu. dgn bedah yg kena sengat lipan nye. dgn dikir barat kitorg yg ke laut tu. dgn murtabak kitorg yg kurg garamnye. dgn urus setia2 yg gile-gile sume tu. dgn group kitorg pling lambat hidupkan api. smpai dah ramai dah tlong kitorg hidupkan api tapi sumenye tak brjaya dn thanks kat urus setia sorg ni, abg luthfi. kalau takde dia ni tak masak telur kitorg . HAHA . mmg best gilep ! camping yg paling santai !


dan balik jeh dari camping, petang tu dah brtolak prgi kl. dan skrg aku malas nak taip lagi. klik sini kalau nak bace update ringkas aku.


okay , the end .


Photobucket


Terima kasih daun keladi :)

No comments: