Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: Don't judge me

April 7, 2011

Don't judge me

a-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh


hello ! anybody home.

aku ngantuk ni act. yela, tadi balik sekolah pukul bape. pukul 6. ade kawad la dol.

tak pena2 aku online hari khamis. biasa nye online malam sabtu sebab esoknya tak sekolah. ni memandangkan sabtu ade sekolah ganti, aku online la hari ni. memang takde kaitan kan?

esok ade lagi kawad. fareez nak rombak balik formasi. ye memang perlu pun. sabtu pulak lepas sekolah diorg nak buat latihan choir lagi. memang 3/4 dari 24 jam aku memang kat sekolah je jawabnya.


okay, hari tu dah dpt paper last, add math yg mmg dah lame aku nantikan dgn rasa yg penuh cuak. dan akhirnya dpt la result yg aku tak bole duduk selesa lagi. at least lulus pun jadi la.

aku benci batul lah dgn diorg sume ni. jumpa aku tanye result, jumpa aku tanye result. bila aku tak cakap, korang kate aku kedekut. bila aku cakap, haishh. . .

tengok jela ni result budak yg tak berapa nk pandai ni. .

BM: A- 75
BI: A- 78
MM: A 88
SJ: A- 77
AG: A 85
Add math: C 60
Kimia: A- 76
Fizik: A+ 94
Bio: A 80
Akaun: A+ 100
Sivik: A+ 92

*highlight

pk1 ni bole la kot result nye. sebab tak byk bab lagi. tengok lah nanti mid year. tak tau la camne. dan TENGOK ! sivik aku A+ weh. HAHA. dah lama aku tak dpt result camni. dulu asyik dpt B jeh. sedey kan? mmg tak bersivik langsung aku ni.

dan aku benci bila org ckp kat aku "perh terer seh kau", "pandai gile seh kau", "jeles seh aku dgn kau", "bapak ah" etc bila aku ckp result aku. bukan nak baget ke hape. dah korang tanye. so aku jawab la.

baru pk1 kot pakcik makcik. kalau nak tengok result sebenar aku, tengok jelah mid year nanti. tu la baru diri aku yg sebenar. HAHA. sekarang ni pun aku takde la rasa happy sgt pun dpt byk A. byk A- adela. sebab aku dah terbiasa dgn standard markah pmr. so, aku rasa mcm biasa jeh. macam aku rasa time dpt result trial pmr. HAHA.


okay la, nak tido ! ngantuk gile tahap gaban. sampai dah tersenggut-senggut depan comp. ni. bye~


Photobucket

Terima kasih daun keladi :)

No comments: