Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: Share tips again

December 9, 2010

Share tips again

Assalamualaikum.

hari ini agak sejuk. duduk kat rumah dah takyah pasang kipas. sebab pagi-pagi jep dah hujan. memang rasa macam ada salji kat luar rumah. HAHA. rindu Australia siod ! rindu nak pegang salji kat sana. perh rase macam duduk kat dalam peti sejuk kalau musim sejuk kat sana. okay, dah-dah stop.

berbalik kepada title entry aku hari ni. hari ini aku blogwalking lagi. dan terbaca satu blog yg agak sengal. blog JOURNEY namanya. sesiapa yg nak dapat BUFFERED EARNING or nak naikkan TRAFFIC BLOG ke, sila KLIK SINI. memang 'bagus' sangat. sila-sila la usha ye.



Terima kasih daun keladi :)

No comments: