Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: 2nd birthday party

December 20, 2010

2nd birthday party

Assalamualaikum.

HELLO ! lama suda aku tak update blog ni. hari khamis hari tu aku pergi tangkak, rumah akak aku. semalam baru balik. so aku tak sempat nak update kat sane. aku sempat browser facebook n twitter guna fon jep.


Tuan Puteri

18 december hari tu ade birthday party tuan puteri. HAHA. bithday party anak buah aku, NUR ADRIANA QISTINA BINTI MUHAMMAD KHAIRUL NISAK. amacam ? semput tak sebut nama dia. HAHA. panjang gile nama dia. macam mana la nak nikah nanti. HEHEHOHO.

akak aku buat party kat KFC jep. nak buat kat rumah penat nak kemas. so dia buat kt kfc. sume org tu yg siapkan. kitorang datang cuci kaki jela. HAHA :D

dia memang suke buat mulut macam tu.


patu mase party tu ade mascot CHICKY datang. HAHA. ade budak kecik tu nangis takut dgn chicky tu. kesian. sampai chicky tu dah balik pun dia nangis lagi. HAHA. takut betul budak tu.


CHICKY

sekian story pasal birthday party tu. malas nak cerita panjang-panjang.


tadi aku on FB jap. mane ade penuh aku punye FB tab kat atas tu. penuh dgn warna merah yg kecik-kecik tu. HAHA. friend request la, meseg la, notification la, macam-macam la. so sekarang aku tengah upload gambar party tu. sape nak tengok sila KLIK SINI. tengok photo album aku ye !

chichau !


Photobucket

Terima kasih daun keladi :)

No comments: