Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: 200: last day school for this year

November 12, 2010

200: last day school for this year

Assalamualaikum.

tadi adalah hari persekolahan yg terakhir bagi sume pelajar form 3. so sempena tadi hari terakhir sekolah, kitorg ade main tarik tali. budak laki diorg lawan ikut rumah sukan. perempuan ikut kelas.

dan tetiba aku kena join budak kelas aku main sekali. aku join jela walaupun tenaga aku tdk berapa nak digunakan. just guna utk tambah-tambah tenaga org lain. dan ni adalah kali pertama aku main tarik tali. haha. *jakun-jakun* best lak mainnye. rase mcm nak main lagi. haha.

akhirnye kelas kitorang dah berjaya sampai ke final. walaupun dapat no.2 kire bersyukur lah. sebab kitorg dapat tebus balik maruah kelas kitorg time kalah main bola jaring. hoho.

dan acara akhir perempuan kena lawan lelaki main tarik tali. hoho. best gile time ni. 13 perempuan lawan 8 lelaki. dan malangnye lelaki kalah dan perempuan of course lah menang. haha. tu jep cerita kat sekolah hari ni.



note: esok kelas aku ade buat jamuan akhir tahun dekat rumah Ateika. malam ni aku kena simpan tenaga sbb esok aku, shera and eyka kena mencapap dari bus10 ke rumah ateika yg diorang kata rumah dia dekat-dekat dgn KM. takpe lah. kalau kitorg penat, kitorg rehat jap kat KM. minum-minum cool blog dulu ke. haha.
Terima kasih daun keladi :)

No comments: