Status Saya :
Doakan saya yang berada di negara orang ini :)
chocoRedBERRY: coming again!

February 17, 2010

coming again!

semalam baru jep balik dari kl, pergi uma along aku. bosan sungguh kt sana. kt sini pon bosan jugak. whatever la.. the important thing is homework aku dah bertingkat-tingkat dah. aku buat time dah nak naik sekolah nanti. *tu la hobby aku*

pasal tajuk entry aku kali ni, ape yg coming again? actually pasal satu virus ni. virus ni dah coming again. aku fever balik! sob..sob.. sedih sungguh. tak suke! tak suke! aku tak tau taun bile la virus ni nak baik. bayangkanlah, akhir bulan lepas aku baru baik selsema. and bulan ni dia dtg blk dgn demam sekali. batuk? next season.

esok kena pergi library plak. nak discuss pasal lisan bm dgn membe2 gyle ku. *eyka, shira dan tambahan ahli baru mohd. isamudin a.k.a petek*




sekian,

Terima kasih daun keladi :)

No comments: